Підкажіть чи реально у Львові купити кали? Чули про такі? Чого питаю, бо я сам дізнався про такі квіти учора, коли мені заявили, що я взагалі ніколи в житті не дарував квіти. Чи у жінок що з пам’яттю, не розумію.
Де купити букет
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-06-02 23:47:20
Зараз взагалі сезон цих квітів? Вони, якщо я не помиляюсь, ближче до кінця літа продаються, але можна попитати може і зараз є, хоча ціна мабуть буде не мала. Я би тобі пропонував не вестись і купити звичайні троянди, якщо вже дуже потрібен букет.
Отредактировано ProTexnik (2022-06-02 23:48:29)
Поделиться32022-06-02 23:50:28
Та мені сказали, що сезон. Ні, якщо вже хоче ці кали, то треба їх шукати, бо немає сенсу тоді, знову скаже, що нічого не роблю для неї. Хоча, як на мене, то квіти то взагалі марна трата грошей, вже якщо квіти, то хоча б в горщиках, щоб не на 2 дні стояли
Поделиться42022-06-02 23:53:29
Підкажіть чи реально у Львові купити кали? Чули про такі? Чого питаю, бо я сам дізнався про такі квіти учора, коли мені заявили, що я взагалі ніколи в житті не дарував квіти. Чи у жінок що з пам’яттю, не розумію.
Звичайно реально, бо кала доступна цілий рік, я брав і в червні, і в лютому, в мене мама дуже любить букети з кал https://kvitna.ua/collection/callas-bouquets є білі, жовті, рожеві, та і взагалі варіантів кольорів багато, можна зробити мікс із одних лише кал. Це реально красива квітка, великий бутон і стоять довго, точно не 2 дні.
Квітковий магазин знаходиться у центрі, а якщо немає змоги з’їздити, то онлайн можна вибрати і замовити з доставкою. Я вважаю, що у них дуже лояльні ціни та великий вибір квітів. Ті ж кали можна комбінувати з еустомами, наприклад