Чи є в Києві автошколи, які пропонують навчання онлайн? Хочу вивчити теорію дистанційно, а потім брати уроки водіння. Хтось уже пробував такий формат? Чи справді це зручно і якісно? Порадьте конкретні школи або курси, якщо знаєте.
Як обрати автошколу?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-11-16 13:21:48
У мене був "нульовий рівень", але це не стало проблемою. Інструктор усе пояснював спокійно, починаючи з найосновнішого: як тримати руки на кермі, як дивитися в дзеркала. На перших уроках навіть здавалося, що ніколи не навчусь, але поступово звик і отримав результат.
Поделиться32024-11-16 13:25:26
Я також починав із нуля, але школа, яку обрав, дала можливість усе вивчити покроково. Інструктор перші заняття займався тільки майданчиком, а потім поступово виїжджали в місто. Це допомогло не боятися, коли на дорозі з'явилися інші машини. Дуже важлива терплячість інструктора.
Поделиться42024-11-16 13:28:06
Я також починав із нуля, але школа, яку обрав, дала можливість усе вивчити покроково. Інструктор перші заняття займався тільки майданчиком, а потім поступово виїжджали в місто. Це допомогло не боятися, коли на дорозі з'явилися інші машини. Дуже важлива терплячість інструктора.
Особисто для мене онлайн-навчання стало ідеальним рішенням, бо вільного часу майже немає, а права хотів отримати давно. Коли дізнався, що тут https://stolica.com.ua/avtoshkola-onlajn/ можна вивчати теорію дистанційно, спочатку засумнівався думав, що це буде поверхнево. Але насправді курс дуже продуманий: лекції чіткі, з прикладами реальних дорожніх ситуацій, багато тестів, які допомагають підготуватися до екзамену.
Найзручніше, що я міг проходити уроки ввечері чи навіть у вихідні, не підлаштовуючись під фіксований графік. Практика також виявилася на висоті. Інструктор одразу налаштував мене на те, щоб не боятися дороги. Ми каталися не тільки по спокійних районах, але й по жвавих вулицях Києва. На першому занятті я трохи хвилювався, але завдяки спокійному підходу все стало зрозуміло. Тепер я воджу сам і відчуваю себе впевнено. Якщо часу мало, а вчитися хочеться, онлайн-формат точно підійде.